Maxus blijft tot jouw dienst - Corona maatregelen

Update 1 december 2020

Bij Maxus staat de gezondheid van onze klanten, medewerkers en dealers centraal. We nemen dan ook alle mogelijke maatregelen en volgen strikt de richtlijnen op. Vanaf 1 december zijn onze showrooms opnieuw open.  Onze dealers nemen de nodige maatregelen om jouw bezoek in alle veiligheid te laten verlopen. 

Overweeg je de aankoop van een nieuwe EV80, eDELIVER3 of DELIVER9? Dan staat jouw dealer klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Of gebruik ons contactformulier. Wij staan voor je klaar.

 

  

Bestand
Maxus corona virus

Covid-19 update
Wij blijven
bereikbaar

 

 

Bestand
Maxus corona house

Voel je je ziek?
Blijf veilig thuis

 

 

Bestand
Maxus corona mask

Langskomen op afspraak?
Draag je mondmasker

 

 

Bestand
Maxus corona sanitizeEV

wij ontsmetten
jouw bestelwagen

 

 

Bestand
Maxus corona handgel

Ontsmet regelmatig
je handen

 

 

 

 

We houden afstand

Kom je langs om je wagen te brengen of af te halen? Dan vragen we om je mondmasker te dragen en je te houden aan de afstandsregel van minstens 1,5 meter. Ontsmet ook regelmatig je handen. Alcoholgel staat ter beschikking. Voel je je ziek, heb je koorts of vertoon je andere mogelijke symptomen van COVID-19? Kom dan niet langs, maar geef even een seintje en dan verzetten we graag jouw afspraak. 

We ontvangen je op afspraak

Voor onderhoud of een herstelling kan je steeds bij je dealer terecht op afspraak. Hij zorgt ervoor dat er genoeg tijd tussen twee afspraken zit, zodat klanten niet in elkaars buurt hoeven te komen. Bij aankomst parkeer je jouw auto op een vooraf aangeduide plaats. Een medewerker ontvangt je op een veilige afstand en zoveel mogelijk in de open lucht. 

We ontsmetten jouw wagen grondig

Als je komt voor een onderhoudsbeurt of een herstelling, dan ontsmetten we jouw wagen aan de hand van een gedetailleerde checklist. Dat doen we een eerste keer voor het onderhoud of de herstelling om onze werknemers te beschermen en nogmaals voor je jouw auto opnieuw in ontvangst neemt. We ontsmetten alle oppervlakken die de mecanicien (mogelijk) tijdens het onderhoud of de herstelling aanraakt.

We beschermen onze werknemers

Onze werknemers maken in de werkplaats gebruik van alle mogelijke beschermingsmiddelen: handschoenen, mondmaskers, transparante schermen en ontsmettingsmiddelen. We ontsmetten ook regelmatig de oppervlakken van voorwerpen, meubelen of machines waar onze werknemers mee in aanraking komen.

We informeren vanop afstand

Onze commerciële diensten zijn ook vanop afstand beschikbaar. Je kunt hen al jouw vragen stellen via dit contactformulier. Je krijgt van hen zo snel mogelijk een antwoord, telefonisch of via e-mail. 
Je kunt alvast alle informatie over onze modellen raadplegen op onze website, brochures en prijslijsten downloaden en een online prijsofferte aanvragen bij jouw dealer. 

Wil je graag een testrit maken bij je Maxus dealer?

Ja, dit kan zeker. Maak hiervoor een afspraak bij een dealer in je buurt. Jouw Maxus-dealer zorgt ervoor dat testritten veilig kunnen verlopen.

We leveren jouw wagen uit voorraad

Hoewel de coronacrisis wereldwijd gevolgen heeft voor alle autofabrikanten, is er momenteel geen productievertraging bij Maxus. Meer zelfs, we hebben momenteel een ruime stock van onze elektrische modellen: de EV80 en de eDELIVER3.
Heb je een nieuwe Maxus gekocht? In de eerste plaats willen we je graag feliciteren met de aankoop van je Maxus bestelwagen. Voor de levering van jouw nieuwe wagen kun je gewoon een afspraak maken. Jouw Maxus-dealer zorgt ervoor dat de levering op een veilige manier gebeurt.

 

We kijken er alvast naar uit al onze klanten in goede gezondheid terug te zien. Zorg goed voor jezelf en voor al wie jou dierbaar is.