Maxus EV80 elektrische bestelwagen

EV80 Bestelwagen

Overzicht

Vracht vervoeren in een handomdraai.
Met alle respect voor het milieu.

Maxus EV80 Elektrische bestelwagen

De Maxus EV80 koppelt milieuvriendelijkheid aan gebruiksgemak. Met zijn elektrische motor stoot de EV80 welgeteld 0 gram CO2 uit. Zero uitstoot: zo spaar je het milieu.

Het laadvolume van de EV80 kies je zelf. In het standaardmodel kun je 9,7 m3 vervoeren. In de verhoogde EV80 loopt dat op tot 11 m3. Ook het laadvermogen is niet gering. In de EV80 kun je vrachten tot 950 kg vervoeren.

Vooraan biedt de EV80 drie zitplaatsen. Zo kun je in één rit drie personen én een grote vracht vervoeren.

 

Design

Eigentijds en dynamisch.

Met de Maxus EV80 kom je uitstekend voor de dag. Niet alleen met vooruitstrevende technologie, maar ook met een eigentijds design.

De elegante belijning op de flanken en deuren, die naadloos overgaat in de herkenbare neus, geeft de EV80 een dynamische look.

Drie neutrale standaardkleuren bieden je de ideale achtergrond voor je logo, je contactgegevens en andere vormen van personalisering.

Kies je koetswerkkleur:
  • White
  • Light gray
  • Dark gray
White

FUNCTIONALITEIT

Wendbaar ruimtewonder.

Kies uit twee hoogtes

De EV80 is beschikbaar in twee hoogtes. Dankzij de volkomen vlakke laadvloer gaat er geen ruimte verloren. De EV80 is ook verkrijgbaar met één of twee schuifdeuren. Daarmee gaat laden en lossen een stuk vlotter.

Welkom in de stad

In de stad is de EV80 helemaal in zijn element. Juist daar is een bestelwagen met nul emissie uitstoot erg welkom. De kleine draaicirkel zorgt voor een grote wendbaarheid. Dankzij de beschikbare schuifdeuren kun je laden en lossen op de krapste locaties.

Maxus EV80 ruimte te over, bestelwagen in 2 hoogtes
Maxus EV80 - Zijkant met afmetingen

Maten en gewichten

  Medium dak Hoog dak
Lengte laadruimte 3.300mm 3.300mm
Breedte laadruimte 1.770mm 1.770mm
Breedte laadruimte tussen wielkasten 1.380mm 1.380mm
Hoogte laadruimte 1.710mm 1.925mm
     
Max toelaatbaar gewicht 3.500 kg 3.500 kg
Max laadvermogen 910 kg 950 kg
Max trekvermogen 750 kg 750 kg
     
Laadvolume 10,4m³ 11,6m³

 

Interieur

Vooruitstrevende cockpit.

Maxus EV80 bestelwagen met modern interieur

De EV80 laat zien hoe aantrekkelijk een functioneel interieur kan zijn. Kenmerkend is het centrale instrumentenpaneel, dat heel overzichtelijk is en veel functies combineert.

Naast de klassieke info, weergegeven door meters of icoontjes, bevat het instrumentenpaneel ook een boordcomputer, een verbruiksmeter  en een batterijindicator. Als je afremt, zie je op het instrumentenpaneel dat de batterij wordt opgeladen.

Drie zitplaatsen bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De sterke bekleding van de zetels en de rubberen vloermat zorgen voor een onderhoudsvrij interieur.
 

Technologie

De toekomst begint vandaag.

Sterke motor

De EV80 is uitgerust met een krachtige elektrische motor met een vermogen van 92 kW en een koppel van maar liefst 320 Nm. Daarmee verwent de EV80 je met een groot acceleratievermogen en een flinke dosis rijplezier.

 

Krachtige batterij

Met een capaciteit van 56 kW beschikt de EV80 over de krachtigste batterij in zijn klasse. Daarmee kun je rekenen op een rijbereik van 192 km. Batterijverwarming zorgt ervoor dat de impact van koud weer op het rijbereik beperkt blijft.

Snel en vlot opladen

Met een snellader van 30 kW duurt snelladen slechts 2 uur. Thuis opladen met een wallbox en de geïntegreerde lader van 6,6 kW duurt niet langer dan 8,5 uur. Heel praktisch: in beide gevallen kun je dezelfde laadkabel gebruiken.

Veiligheid

Veiligheid voorop, altijd en overal. 

Fundamenteel solide

De kooistructuur van de Maxus EV80 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Airbags voor de bestuurder en de passagiers bieden de nodige bescherming.

Actieve veiligheidssytemen

Naast passieve veiligheid biedt de EV80 ook een uitgebreid actief veiligheidspakket. ABS (Anti-lock Braking System) zorgt ervoor dat de wielen niet doorslippen bij remmen op een glad wegdek. BAS (Brake Assist System) verhoogt de remkracht in noodgevallen, zodat je EV80 sneller stilstaat.

Altijd stabiel

ESP (Electronic Stability Program) bewaakt en stuurt de stabiliteit van je EV80 bij uitwijkmaneuvers, moeilijke bochten of een verraderlijk wegdek. EBD (Electronic Brakeforce Distribution) regelt de remkrachtverdeling tussen voor- en achterwielen, voor een optimale stabiliteit in alle remomstandigheden.

Maxus EV80 bestelwagen - veiligheid voorop, altijd en overal
Accessoires

Maak je Maxus uniek. 

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

Maxus EV80 Elektrische bestelwagen