Deliver9

Maximale ruimte. Maximale luxe

 • 3 jaar garantie*
 • Modernste rijhulpsystemen
 • Beschikbaar in FWD en RWD

(*bumper to bumper en max. 160.000 km)

Vraag nu een offerte

Maxus Lease vanaf € 452 / maand** excl. btw - in Operationele Leasing zonder voorschot 10.000 km/60 maanden i
Prijsvoorbeeld langetermijnverhuur voor een Deliver9 35 2.0D 163 L3H2 Base met de vermelde opties, packs en diensten op 21/06/2024, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Gemiddeld verbruik: 9,8 l/100 km (WLTP), CO2: 237 g/km (onder voorbehoud - WLTP), catalogusprijs excl. BTW: 36.998,00 EUR

Overzicht

Maximale ruimte. Maximale luxe.

Ruimte voor de vracht en luxe voor de bestuurder. Dat zijn de grote troeven van de Maxus Deliver9. De ergonomie, het zitcomfort en de afwerking staan op een hoog niveau. Wie op weg is met de Deliver9, ervaart hetzelfde comfort als in een ruime personenwagen.

Maar ook in praktisch opzicht scoort de Deliver9 sterk. Met een laadruimte van maar liefst 11,5 m³ en een maximaal bruto laadvermogen tot 1.240 kg biedt de Deliver9 ruimte te over. En dankzij de grote schuifdeur kan je vlot en veilig laden en lossen.

 

Brochure

Design

Het nieuwe gezicht van praktische luxe.

Met zijn karaktervolle design heeft de Maxus Deliver9 een opvallend sterke uitstraling. Zijn kenmerkende grille, koplampunits en voorbumper accentueren de indruk van snelheid en kracht.

De belijning van de flanken en de achterkant beklemtonen de aanzienlijke ruimte die de Deliver9 biedt. Eigentijdse details geven een voorsmaakje van de luxe die in het interieur te vinden is.

Kies je uitvoering

De Maxus Deliver9 is verkrijgbaar in twee uitrustingsniveaus: Base en Luxury.

Op de Base is ook een optioneel Comfort Pack beschikbaar.
De bijzonder compleet uitgeruste Luxury herken je aan de aluminium velgen, de mistlichten vooraan, de LED-koplampen en de LED-achterlichten.

Wil je het eigentijds design in het echt zien?


Brochure  Vraag een offerte 

Kies je koetswerkkleur:
 • Warm White
 • Warm Argent
 • Blue Metallic
Warm White

Functionaliteit

Welkom in de ruimte.

Ruimte te over

De Maxus Deliver9 biedt je een extra makkelijk toegankelijke laadruimte van maar liefst 11,5 m3 en een maximaal bruto laadvermogen tot 1.240 kg (in de Base-uitvoering). Dankzij de grote schuifdeur kan je vlot laden en lossen, ook op krappe plaatsen. Erg handig zijn ook de achterdeuren, die standaard tot 270 graden opengaan. 

 

 • Antislip rubberen vloerbekleding in de laadruimte
 • Beschermingspanelen aan de zijkant tot op halve hoogte
 • 11,5m³ laadvermogen
 • Achterdeuren gaan tot 270° open
 • Kleine draaicirkel van 13,3 m

 

Afgewerkte laadruimte

De laadruimte van de Deliver9 is degelijk afgewerkt. De vloer heeft een volledig met antislipmateriaal beklede vloer en de wanden zijn standaard afgewerkt tot op halve hoogte.

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 09 0

11,5 m³
laadvolume

Bestand
Icon laadvermogen

Base
1240 kg
laadvermogen

Bestand
Icon laadvermogen

Luxury
1140 kg
laadvermogen

Interieur

Weergaloos comfortabel. Verrassend luxueus.

Fraaie afwerking

Het interieur van de Maxus Deliver9 valt op door de bijzonder verzorgde afwerking, ook in de Base-versie. In de Luxury-uitvoering is de luxueuze hoogglans carbon-look van het dashboard een echte blikvanger.

Luxueus en comfortabel

De Maxus Deliver9 biedt het zitcomfort van een ruime, luxueuze personenwagen. Drie zitplaatsen met ruime, perfect gevormde zetels en in de hoogte verstelbare gordels bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De zetel van de bestuurder is uitgebreid afstelbaar en beschikt over een regelbare armsteun.

Uitgekiend ergonomisch

Met het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen is de ergonomie van de Maxus Deliver9 van een hoog niveau. De vormgeving en afwerking van het dashboard versterkt het luxegevoel aan boord. En met Apple Carplay en Android Auto is de connectiviteit helemaal up-to-date.

Complete connectiviteit

Centraal in het fraai afgewerkte dashboard van de Luxury-uitvoering bevindt zich een 10 inch aanraakscherm, gekoppeld aan een achteruitrijcamera, Apple Carplay en Android Auto.

Download onze brochure voor meer details  Vraag een offerte 

Ombouw

MAXuse - Conversies

De optimale oplossing om jouw zakelijke activiteiten succesvol uit te voeren? Maak je geen zorgen. Bij Maxus begrijpen we dat elk beroep unieke eisen stelt aan bedrijfsvoertuigen. Daarom hebben we, dankzij de waardevolle inzichten en expertise van onze jarenlange LCV-ombouwingen, MAXuse Conversies gecreëerd om jouw job makkelijker en aangenamer te maken.

Ontdek meer over onze MAXuse conversies
 

Maxus eDeliver9 - EcoVan kast

Technologie

Technisch vernuft, voor kracht en zuinigheid.

Moderne motor 

De 2.0 dieselmotor van de Deliver9 is uitgerust met een variabele turbocompressor en AdBlue-technologie. De motor beantwoordt aan de strengste Europese emissiestandaarden. Kracht levert de motor van de Deliver9 in overvloed. Het maximale sleepvermogen bedraagt maar liefst 2.800 kg.

Laag verbruik

Moderne motortechnologie helpt om het brandstofverbruik laag te houden. Maar er is meer. Ook de bijzondere aerodynamica van de Deliver9, het start-stopsysteem en de ecobanden met lage rolweerstand drukken het verbruik.

Achterwielaandrijving

De motor van de Deliver9 drijft de achterwielen aan. Daardoor wordt vermeden dat de voorwielen bij volle belading gaan doorslippen als je accelereert. Er rust immers meer gewicht op de achteras, wat de stabiliteit bij gas geven op een glad wegdek ten goede komt.

Zacht en geruisloos

Maxus past de nieuwste technologie toe om het geluid en de trillingen van de motor en de aandrijflijn tot een minimum te beperken. Het geluidsniveau aan boord van de Deliver9 bedraagt slechts 47 dB, wat vergelijkbaar is met een gewone personenwagen.

Bestand
Icon engine

motor
108 kW (148 pk)
375 Nm

Bestand
Icon uitstoot

CO2-uitstoot (gecombineerd)
254 gr/km

Vragen? Wij helpen je graag verder!

 Stel ons jouw vraag       Vraag een offerte

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De Maxus Deliver9 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, AEBS en tal van andere systemen die jezelf, je passagiers en de andere weggebruikers beschermen. Bovendien biedt de Deliver9 je een passieve veiligheid op hoog niveau, met een sterke kooiconstructie en talrijke airbags.

 

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van de Deliver9, zodat je bij plots uitwijken, in moeilijke bochten of op een verraderlijk wegdek niet uit balans raakt. 

Automatisch noodrem­systeem (AEBS)

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op je weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen.

 

Waarschuwing frontale aanrijding (FCW)

FCW monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is. 

Rijstrook­assistentie (LDW)

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder je richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal.

 

Zes airbags

De Deliver9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder, een dubbele airbag voor de passagiers, twee zijdelingse airbags en twee gordijnairbags.

Assistentie bij rijstrookverandering (LCA)

Als je van rijstrook wil veranderen terwijl een ander voertuig snel nadert en zich al binnen een afstand van 70 meter bevindt, waarschuwt LCA je met een geluidssignaal en een lichtsignaal in je buitenspiegel.

 

Sterke kooiconstructie

De kooiconstructie van de Maxus Deliver9 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven de inzittenden maximaal beschermd.

Dodehoekdetectie (BSD)

BSD detecteert voertuigen in de blinde hoek en waarschuwt je met een lichtsignaal in je buitenspiegel.

Accessoires

Maak je Maxus uniek.

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind je terug in onze Deliver9 brochure.

**

Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01/05/2024 tot en met 31/05/2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be