eDeliver9

Vanaf
€ 49.990
excl. BTW
Vanaf
€ 60.488
incl. BTW

Tot 330 km

rijbereik (WLTP) *

5 jaar

fabrieks garantie **

2 batterijvarianten

77 en 88 kWh

Overzicht

Ruim. Krachtig. Luxueus. En 100% elektrisch.

De nieuwe Maxus eDeliver9 is een referentie in zijn klasse. Krachtig, ruim en altijd full options.

De Maxus eDeliver9 is ontworpen als elektrische bestelwagen. Maxus heeft bij eDeliver9 gekozen voor een lichtgewicht EV-platform. Dit platform zorgt voor een lager eigengewicht, wat weer resulteert in een hoger laadvermogen en een lager stroomverbruik.

Maxus eDeliver9 PV Wit geparkeerd voor gebouw
Maxus eDeliver9 PV Wit geparkeerd voor gebouw

Een nieuwe standaard in de elektrische bedrijfswagenmarkt.

 • 1.500 kg trekvermogen, een unicum in zijn klasse.

 • Keuze uit twee accupakketten tot wel 88 kWh.

 • Twee lengtematen en twee hoogtematen.

 • Standaard uitgerust met een 3-fase AC-laadmogelijkheid en een tot 80 kW DC-laadmogelijkheid.

Maxus eDeliver9 Wit graffiti achtergrond
Maxus eDeliver9 Wit graffiti achtergrond

Design

Karaktervol gestroomlijnd.

Met zijn karaktervolle design heeft de eDeliver9 een opvallend sterke uitstraling. De kenmerkende led-koplampunits, het grote Maxus-logo dat het laadcontact beschermt en de stoere voorbumper accentueren de indruk van luxe en kracht. Het moderne design geeft een tijdloos gevoel. Deze buitenkant is de ideale basis voor jouw eigen logo of bedrijfsinformatie.

Wil je deze moderne bestelwagen in het echt zien?

Maxus eDeliver9 PV Wit laadruimte open
Maxus eDeliver9 PV Wit laadruimte open

Functionaliteit

Welkom in de ruimte.

Ruimte te over.

De Maxus eDeliver9 biedt je een toegankelijke laadruimte van maar liefst 9.7, 11 of 12,5 m³ en een nuttig laadvermogen tot 1.040 kg, afhankelijk van de gekozen batterij. Dankzij de grote schuifdeur kan je vlot laden en lossen, ook als je op krappe plaatsen in stad geparkeerd staat.

Twee wielbasissen

Je kiest uit twee wielbasissen: medium (L2H2) of groot (L3H2). De L2H2-versie biedt je een laadruimte van 9.7 m3. Kies je voor de L3H2-versie, dan beschik je over een laadruimte van 11 m³. Daarnaast biedt Maxus je ook een L3H3-configuratie, met een verhoogd dak, goed voor een laadvolume van 12,5 m³.

Afgewerkte laadruimte

De laadruimte van deze bestelwagen voor lichte vracht is degelijk afgewerkt. De vloer is bekleed met antislipmateriaal en de wanden zijn standaard afgewerkt tot op halve hoogte.

Erg handig zijn de achterdeuren die tot 236 graden opengaan.

Maxus eDeliver9 PV Wit schuifdeur open
Maxus eDeliver9 PV Wit schuifdeur open
 • TOT 12,5M³ LAADVOLUME

 • TOT 1.040KG LAADVERMOGEN

Maxus eDeliver9 Wit airco
Maxus eDeliver9 Wit airco

Interieur

Verrassend luxueus en comfortabel.

De Maxus eDeliver9 is bijzonder compleet uitgerust. Parkeersensoren voor- en achteraan en automatische airco zijn standaard inbegrepen. Daarnaast heeft de Maxus eDeliver9 standaard stoelverwarming en een 12,3" inch touchscreen met achteruitrijcamera en Apple Carplay/Android Auto.

Maxus eDeliver9 Wit cockpit view passagierskant
Maxus eDeliver9 Wit cockpit view passagierskant

Luxueus en comfortabel.

De Maxus eDeliver9 biedt het zitcomfort van een ruime, luxueuze personenwagen. Drie zitplaatsen met ruime, perfect gevormde zetels en in de hoogte verstelbare gordels bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De zetel van de bestuurder is uitgebreid afstelbaar en beschikt over een regelbare armsteun.

Maxus eDeliver9 Bekerhouder
Maxus eDeliver9 Bekerhouder

Uitgekiend ergonomisch.

Met het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen is de ergonomie van de Maxus eDeliver9 van een hoog niveau. De vormgeving en afwerking van het dashboard versterkt het luxegevoel aan boord.

Maxus eDeliver9  volledig dashboard2
Maxus eDeliver9  volledig dashboard2

Complete connectiviteit.

Centraal in het fraai afgewerkte dashboard bevindt zich een 12,3 inch aanraakscherm, dat zo weggeplukt lijkt uit een luxewagen. Het scherm biedt je alle smartphone-connectiviteit, is compatibel met Apple Carplay en Android Auto en is gekoppeld aan een achteruitrijcamera.

Maxus eDeliver9 CC Wit rijdend op straat
Maxus eDeliver9 CC Wit rijdend op straat

Ombouw

MAXuse - Conversies.

Op zoek naar de beste oplossing om jouw werk succesvol uit te voeren? Geen zorgen. Bij Maxus begrijpen we dat elk beroep unieke eisen stelt aan bedrijfswagens. Daarom hebben we, dankzij de waardevolle inzichten en expertise van onze jarenlange LCV-ombouwingen, MAXuse Conversies gecreëerd om jouw job makkelijker en aangenamer te maken.

Maxus eDeliver9  elektromotor
Maxus eDeliver9  elektromotor

Technologie

Technisch vernuft. Ongeziene prestaties.

De elektromotor van deze elektrische bestelwagen levert een vermogen van 204 pk en een maximumkoppel van maar liefst 330 Nm. Dat zorgt voor ronduit uitstekende prestaties, ook bij een zware belading.

Keuze uit twee batterijpacks.

De eDeliver9 is beschikbaar met twee verschillende batterijpacks (77 of 88 kWh). Je keuze bepaalt mee het rijbereik en het nuttige laadvermogen. Kies je voor de L2H2-versie met 77 kWh-batterij, dan beschik je over een nuttig laadvermogen van 1.040 kg. Ga je voor de L3H2-versie met 88 kWh-batterij, dan mag je rekenen op een rijbereik van 330 km (WLTP-gecombineerd), of zelfs tot 435 km in stadsverkeer.

Maxus  laadpalen
Maxus  laadpalen

80% capaciteit na een half uurtje laden.

Met de standaard AC-lader aan een doorsnee wallbox duurt een volledige laadcyclus slechts 8,5 tot 9,3 uur, afhankelijk van de gekozen batterij.

Daarnaast heeft deze elektrische bestelwagen standaard een DC-snellaad mogelijkheid. Daarmee laad je in amper 10 minuten al 100 km extra rijbereik. Na een half uurtje is alweer 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

Maximale energie regeneratie.

Met de sequentiële bediening van de versnellingspook kan je kiezen uit drie niveaus van energie regeneratie bij het afremmen. Ga je voor maximale regeneratie, dan wordt het behalen van het opgegeven WLTP-rijbereik kinderspel.

Groot trekvermogen.

De uitstekende prestaties van de aandrijflijn geven de Maxus eDeliver9 een maximaal sleepvermogen tot 1.500 kg, een unicum in zijn klasse. Dat betekent dat je met de bestelwagen een grote geremde aanhangwagen kan slepen.

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De Maxus eDeliver9 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, AEBS en tal van andere systemen die jezelf, je passagiers en de andere weggebruikers beschermen. Bovendien biedt de Maxus eDeliver9 je een passieve veiligheid op hoog niveau, met een sterke kooiconstructie en talrijke airbags.

De gloednieuwe Maxus-voertuigen, waaronder de eDeliver9, hebben topscores behaald in de laatste ronde van veiligheidstests door het New Car Assessment Program (NCAP). De eDeliver9 werd bekroond met het label "GOUD 2024". Deze hoge ratings tonen Maxus' toewijding aan veiligheid, geavanceerde technologie en uitmuntende techniek.

Maxus eDeliver9  espMaxus eDeliver9  esp

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP).

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van de Maxus eDeliver9, zodat je bij plots uitwijken, in moeilijke bochten of op een verraderlijk wegdek niet uit balans raakt.

Maxus eDeliver9  fcwMaxus eDeliver9  fcw

Waarschuwing frontale aanrijding (FCW).

FCW monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal wanneer de remafstand niet langer veilig is.

Maxus eDeliver9  airbagsMaxus eDeliver9  airbags

Zes airbags.

De eDeliver9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder, een dubbele airbag voor de passagiers, twee zijdelingse airbags en twee gordijnairbags.

Maxus eDeliver9  kooibouwMaxus eDeliver9  kooibouw

Sterke kooiconstructie.

De kooiconstructie van de Maxus eDeliver9 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven de inzittenden maximaal beschermd.

En nog een tal van andere veiligheidssystemen.

Maxus eDeliver9 Wit dashboard cluster
Maxus eDeliver9 Wit dashboard cluster
Maxus eDeliver9 Wit laadruimte open
Maxus eDeliver9 Wit laadruimte open

Accessoires

Maak je Maxus uniek.

De ene job is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je besdrijfsvoertuig.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

Heb je interesse in de eDeliver9?

Je kan de 100% elektrische eDeliver9 ontdekken in onze showrooms en een offerte op maat ontvangen. In tussentijd kan je ook alle details terugvinden in de brochure.

* volgens de WLTP gecombineerde cyclus

** bumper to bumper en max. 100.000 km

*** Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01-07-2024 tot en met 31-07-2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be