eDeliver7

Vanaf
€ 44.990
excl. BTW
Vanaf
€ 54.438
incl. BTW

Tot 370 km

rijbereik WLTP *

Tot 1125 kg

nuttig laadvermogen**

Royale

standaarduitrusting

Maxus eDeliver7 Wit in magazijn vooraanzicht
Maxus eDeliver7 Wit in magazijn vooraanzicht

Overzicht

Strak. Gestroomlijnd. En 100% elektrisch.

De nieuwe eDeliver7 treedt in de voetsporen van zijn toonaangevende broers, de eDeliver3 en eDeliver9. Met een nuttig volume van 5,9 tot 6,7 m³ positioneert de nieuwe telg zich net tussen de twee andere bestelwagens voor lichte vracht.

Een 100% elektrische bestelwagen die niet inboet op nuttig laadvermogen tegenover een diesel bestelwagen? De nieuwe eDeliver7 weet het te verwezenlijken in combinatie met een rijbereik tot 370 km WLTP gecombineerd. Uitgerust met een 77 kWh of 88 kWh accu pakket moet je enkel nog kiezen tussen nóg meer rijbereik of nóg meer laadvermogen.

De nieuwe Maxus eDeliver7 is beschikbaar in 2 lengtes met een binnen lengte tot 2,91 m, waardoor lange voorwerpen geen hindernis vormen. Brede schuifdeuren bieden bovendien een antwoord in nauwe parkeerplaatsen. Dit alles in een verpakking die zonder problemen toegang verleent in ondergrondse garages dankzij zijn totale hoogte van 1,99 m.

Maxus eDeliver7 Wit in magazijn open laadruimte
Maxus eDeliver7 Wit in magazijn open laadruimte
 • Tot 1125 kg nuttig laadvermogen*

 • Tot 370 km WLTP rijbereik*

 • Royale standaarduitrusting

Maxus eDeliver7 PV Wit laden op industrieterrein
Maxus eDeliver7 PV Wit laden op industrieterrein

Design

Strak in het pak.

De nieuwe Maxus eDeliver7 onderscheidt zich met een aerodynamische voorzijde, gevormd door de fijne LED-koplampen verbonden door het Maxus logo. De subtiel versnipperde luchtopening geeft het geheel een luchtige en vertrouwde indruk, zonder te breken met gekende waarden. Achteraan zorgen de verticaal gestileerde LED-achterlichten, die naadloos in elkaar overlopen via de klapdeuren, voor een robuuste uitstraling.

Maxus is niet verlegen om uit te pakken met een ongeziene CW-waarde van 0,3, ongeëvenaard in het segment. De nieuwe elektrische bestelwagen neemt de leiding als het op efficiëntie aankomt.

Maxus eDeliver7 Wit laadruimte2
Maxus eDeliver7 Wit laadruimte2

Functionaliteit

Compact. En toch groots.

Kies voor compact met de L1H1 en minder dan 5 meter totale lengte, goed voor een draaicirkel van slechts 12,1 m en 5,9 m³ nuttig volume.

Kies voor groots met de L2H1 en een totale lengte van 5,36 meter, goed voor een totale binnen lengte van niet minder dan 2,91 m en 6,7 m³ nuttig volume.

Welke keuze jouw voorkeur ook geniet, profiteer steeds van een maximale toegankelijkheid met een totale hoogte van 1,99 m.

Zoals het hoort voor een Maxus is de laadruimte voorzien van een kwalitatieve afwerking op de bodem en wanden tot op halve hoogte. LED-verlichting en 6 ankerpunten maken het voor elke toepassing gemakkelijk werken, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Je kan kiezen voor een tweede schuifdeur om makkelijk aan jouw gereedschap te kunnen.

Nood aan een koelwagen? Met de standaard aanwezige elektrische Power Take Off (e-PTO) wordt geen enkel gebruik over het hoofd gezien. De e-PTO maakt het mogelijk om rechtstreeks energie af te nemen van de Hoge Volt batterij. Bespaar gewicht en maak ruimte voor andere investeringen.

Technologie

100% elektrisch. 100% kracht.

De nieuwe eDeliver7 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 150 kW (204 pk) en een maximum koppel van 330 Nm. Daarmee zorgt deze elektrische bestelwagen voor een uitermate vlot rijgedrag, zelfs bij volle belading en hellende ondergrond.

Maxus eDeliver3  batterij
Maxus eDeliver3  batterij

batterij en garantie

Krachtige batterij.

De eDeliver7 is uitgerust met een performante 77 of 88 kWh batterij, goed voor een rijbereik tot 370 km volgens de WLTP gecombineerde cyclus, of zelfs tot 542 km in stedelijk gebruik. Maxus geeft bovendien maar liefst acht jaar of tot 250.000 km waarborg op de batterij.

Maxus eDeliver7 Wit vooraanzicht parking
Maxus eDeliver7 Wit vooraanzicht parking

Opladen.

Met de standaard 11 kW AC On board Charger laadt de eDeliver7 aan een doorsnee wallbox een volledige laadcyclus in slechts 8 of 9 uur, voor de respectievelijke 77 of 88 kWh batterij.

Daarnaast heeft de Maxus eDeliver7 standaard een gelijkstroom (DC) laad mogelijkheid aan boord om extra snel weer jouw werkdag te kunnen verderzetten. Daarmee is in 43 minuten alweer tot 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

AC-OPLADEN :

11 KW DRIE FASEN - VAN 5-100% IN 8 À 9 UUR

DC-SNELLADEN :

20-80% IN +/- 43 MINUTEN

Veiligheid

Geavanceerde veiligheidssystemen.

Veiligheid staat centraal voor ons, en daarom is de eDeliver7 uitgerust met geavanceerde en uitgebreide veiligheidssystemen, zodat je altijd gerust bent, waar je ook heengaat.

De gloednieuwe Maxus-voertuigen, waaronder de eDeliver7, hebben topscores behaald in de laatste ronde van veiligheidstests door het New Car Assessment Program (NCAP). De eDeliver7 werd bekroond met het label "GOUD 2024". Deze hoge ratings tonen Maxus' toewijding aan veiligheid, geavanceerde technologie en uitmuntende techniek.

Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem3
Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem3

Adaptieve cruise control (ACC) met verkeersbordenherkenning.

Kies de gewenste cruise snelheid en afstand tot jouw voorligger. Het systeem houdt automatisch rekening met de maximum geldende snelheidslimieten door middel van verkeersborden herkenning.

Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem4
Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem4

Lane departure warning & Lane keeping Assist (LDW & LKA).

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder je richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal. Wordt er geen gevolg gegeven zal de LKA zelf corrigerend sturen.

Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem
Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem

Door Opening Warning (DOW).

Dankzij de Door Opening Warning krijg je melding van detectie van fietsers, voetgangers of voertuigen bij het openen van de portieren.

Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem2
Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem2

Dodehoeksdetectie & Lane Change Assist (BSD & LCA).

Hulp bij het veranderen van rijstrook.

Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem5
Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem5

Automatisch remmen (AEBS & RCTA).

Automatisch remmen bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op jouw weg, zowel voorwaarts als achterwaarts.

Maxus Deliver9  airbags
Maxus Deliver9  airbags

Overvloed aan airbags.

Gordijnairbags, airbags vooraan en lateraal voor zowel bestuurder als passagier maken deel uit van de standaard veiligheidsuitrusting.

Maxus eDeliver7 Wit in magazijn open schuifdeur
Maxus eDeliver7 Wit in magazijn open schuifdeur

ACCESSOIRES

Maak je Maxus uniek.

De ene job is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je besdrijfswagen.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind je terug in onze eDeliver7 brochure.

Heb je interesse in de eDeliver7?

Je kan de 100% elektrische eDeliver7 ontdekken in onze showrooms en een offerte op maat ontvangen. In tussentijd kan je ook alle details terugvinden in de brochure.

* Afhankelijk van de versie. Rijbereik volgens de WLTP gecombineerde cyclus.

*** Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01-07-2024 tot en met 31-07-2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be