eDeliver3

Vanaf
€ 29.990
excl. BTW
Vanaf
€ 36.288
incl. BTW

Tot 371 km

rijbereik (WLTP)*

Chassis cabine

versie beschikbaar

5 jaar

fabrieksgarantie**

Maxus eDeliver3 PV Wit gebouw bij water
Maxus eDeliver3 PV Wit gebouw bij water

Overzicht

Wendbaar. Ruim. Praktisch. En 100% elektrisch.

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDeliver3 herschrijft het ideale concept van de kleine, elektrische bestelwagen.

Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere afstanden. Met de Maxus eDeliver3 begint die toekomst hier en nu.

Maxus eDeliver3 Wit treinstation
Maxus eDeliver3 Wit treinstation

Design

Opvallend knap. Resoluut hedendaags.

Dat de Maxus eDeliver3 geen standaard bestelwagen is, zie je meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is dus perfect geschikt voor stadsverkeer of kortere afstanden.

Maar de Maxus eDeliver3 is ook een opvallend knappe verschijning. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning van de flanken accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design.

Maxus eDeliver3 PV Wit bij industriegebouw opendoor
Maxus eDeliver3 PV Wit bij industriegebouw opendoor

Functionaliteit

Kies je type.

Deze bestelwagen is als gesloten bestelwagen en als chassis cabine verkrijgbaar.

De laadruimte van de gesloten bestelwagen is 218 cm lang en heeft een laadvolume van 4,8 m³.

Maxus eDeliver3 Wit schuifdeur open volgeladen
Maxus eDeliver3 Wit schuifdeur open volgeladen

Afgewerkte laadruimte.

Heel slim detail: de laadruimte van de Maxus eDeliver3 is perfect afgestemd op het standaardformaat van europaletten. Bovendien zijn de vloer en de wanden van de laadruimte degelijk afgewerkt.

 • Antislip rubberen vloerbekleding in de laadruimte

 • Dubbele achterdeuren openen 180°

 • Volledig afwerkte zijwanden

 • Laadruimte afgestemd op europaletten

 • Achterdeuren in verschillende breedte om laden en lossen nog gemakkelijker te maken

Maxus eDeliver3  cockpitview bestuurderskant
Maxus eDeliver3  cockpitview bestuurderskant

Interieur

Uitgekiend ergonomisch. Ruim en comfortabel.

De Maxus eDeliver3 munt uit in ergonomie. De ruime, ergonomisch gevormde en verstelbare zetels geven je alle steun en comfort. Het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen zorgen ervoor dat al je aandacht naar de weg kan gaan.

Maxus eDeliver3  achteruitrijcamera
Maxus eDeliver3  achteruitrijcamera

Een slimme en doordachte werkplek.

Het aantrekkelijke instrumentenpaneel van de eDeliver3 geeft je in één oogopslag alle info die je nodig hebt. Bovenop het infotainmentsysteem krijgt de eDeliver3 ook standaard een hoogwaardige achteruitrijcamera mee, waarmee je je bedrijfswagen heel eenvoudig in de krapste parkeerruimtes manoeuvreert. 

Maxus eDeliver3  versnellingsknop
Maxus eDeliver3  versnellingsknop

Automatisch elektrisch.

Met de Maxus eDeliver3 is elektrisch rijden fijn en comfortabel. De handige knop voor de automaat laat zich vlot en intuïtief bedienen. En dankzij de fluisterstille elektromotor is het aangenaam stil aan boord.

Maxus eDeliver3  infotainment
Maxus eDeliver3  infotainment

Complete uitrusting.

Het interieur van de Maxus eDeliver3 valt op door de verzorgde afwerking en de complete standaarduitrusting. Automatische airconditioning, stroomvoorziening, usb-aansluiting, radiobediening aan het stuur: de eDeliver3 heeft het allemaal.

Maxus eDeliver9 CC Wit rijdend op straat
Maxus eDeliver9 CC Wit rijdend op straat

Ombouw

MAXuse - Conversies.

Op zoek naar de beste oplossing om jouw werk succesvol uit te voeren? Geen zorgen. Bij Maxus begrijpen we dat elk beroep unieke eisen stelt aan bedrijfswagens. Daarom hebben we, dankzij de waardevolle inzichten en expertise van onze jarenlange LCV-ombouwingen, MAXuse Conversies gecreëerd om jouw job makkelijker en aangenamer te maken.

Technologie

100% kracht. 0% uitstoot. En dat tot 371 km lang in stadsverkeer.

De eDeliver3 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 118 kW (160 pk) en een koppel van 225 Nm. Daarmee zorgt deze elektrische bestelwagen voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen. De eDeliver3 heeft geen moeite met een hellingshoek 25% (gesloten bestelwagen).

De topsnelheid is begrensd op 120 km/u.

Maxus eDeliver3  batterij
Maxus eDeliver3  batterij

Vooruitstrevende technologie.

De eDeliver3 is uitgerust met de nieuwste Lithium Iron-Fosfaat batterij, die vrijwel onbeperkt oplaadbaar is. Maxus geeft je maar liefst acht jaar waarborg op de batterij.

De Maxus eDeliver3 geeft je een autonomie tot maar liefst 371 km volgens de WLTP-stadscyclus.

Snelladen

Laad je batterij voor 80% op in 45 minuten.

Via een DC-snellader is je batterij al na drie kwartier voor 80% opgeladen. Met een standaard 11 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden tot 5,7 uur. Deze elektrische bestelwagen is standaard uitgerust met een laadkabel die compatibel is met een wallbox.

Maxus eDeliver3  ac opladen
Maxus eDeliver3  ac opladen

AC opladen (wisselspanning).

De laadpoorten van de eDeliver3 bevinden zich vooraan, achter het klepje met het Maxus-logo. Bij langzaam opladen met een wallbox en de geïntegreerde oplader van 11 kW, duurt het laden niet langer dan 5,7 uur voor de batterij van 50 kWh.

Maxus eDeliver3  dc opladen
Maxus eDeliver3  dc opladen

DC opladen (gelijkspanning).

Met een snellader duurt het snelladen tot 80% van de totale capaciteit slechts 45 minuten. De gloednieuwe Lithium Iron-Fosfaat batterij bevat geen kobalt en is daarbovenop minder temperatuurafhankelijk.

Maxus eDeliver3  recuperatief remmen
Maxus eDeliver3  recuperatief remmen

Recuperatief remmen.

De eDeliver3 is uitgerust met twee rijmodi (normaal of eco) en drie modi voor energierecuperatie (licht, medium of sterk). Je kiest dus zelf hoe zuinig je wil rijden en hoeveel energie je bij het remmen wil recupereren.

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De elektrische bestelwagen van Maxus is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, ABS en andere systemen die jezelf, je passagiers en de andere weggebruikers beschermen.

De sterke kooiconstructie van de Maxus eDeliver3 is opgebouwd uit hoogwaardig staal en aluminium. De constructie absorbeert de kracht die vrijkomt bij een aanrijding en gaat vervorming tegen. Bovendien werd deze bestelwagen van meet af aan ontworpen als een 100% elektrisch voertuig. Daardoor kon de batterij veilig worden ingewerkt in het chassis. Airbags voor de bestuurder en de passagier vervolledigen het passieve veiligheidspakket.

Beschikbare rijhulpsystemen.

Maxus eDeliver3 PV Wit haven omgeving
Maxus eDeliver3 PV Wit haven omgeving
Maxus eDeliver3 PV Wit laadruimte open omgeving
Maxus eDeliver3 PV Wit laadruimte open omgeving

ACCESSOIRES

Maak je Maxus uniek.

De ene job is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je besdrijfswagen.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind je terug in onze eDeliver3 brochure.

Heb je interesse in de eDeliver3?

Je kan de 100% elektrische eDeliver3 ontdekken in onze showrooms en een offerte op maat ontvangen. In tussentijd kan je ook alle details terugvinden in de brochure.

* volgens de WLTP stadscyclus

** bumper to bumper en max. 100.000 km

*** Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van01-07-2024 tot en met 31-07-2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be