eDeliver3

Resoluut hedendaags

 • Tot 371 km rijbereik (WLTP) *
 • Ook beschikbaar als chassis cabine 
 • 5 jaar garantie**

*volgens de WLTP stadscyclus
**(bumper to bumper en max. 100.000 km)

Maxus Lease vanaf € 549 / maand*** excl. btw - in Operationele Leasing zonder voorschot 10.000 km/60 maanden i
Prijsvoorbeeld langetermijnverhuur voor een eDeliver 3 SWB 50 kWh met de vermelde opties, packs en diensten op 21/06/2024, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Gemiddeld verbruik: 19,1 kWh/100 km (WLTP), CO2: 0 g/km (onder voorbehoud - WLTP), catalogusprijs: 37.998,00 EUR excl. BTW

Overzicht

Wendbaar. Ruim. Praktisch. En 100% elektrisch.

eDELIVER industry

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDeliver3 herschrijft het concept van de ideale compacte bestelwagen.

Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere afstanden. Met de Maxus eDeliver3 begint die toekomst hier en nu.

Maxus - eDeliver3 - Shortwheel

Short Wheel Base

Wendbaar in de stad met een nuttig laadvolume van 4,8 m3

Maxus - eDeliver3 - Longwheel

Long Wheel Base

Vervoer materialen tot 2,77 m lang in de Long Wheel Base

Maxus - eDeliver3 - Chassis Cabine

Chassis Cabine 

Specifieke toepassing in de stad? De eDeliver3 Chassis Cabine is uw ideale partner

Design

Opvallend knap. Resoluut hedendaags.

Dat de Maxus eDeliver3 geen standaard bestelwagen is, zie je meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is dus perfect geschikt voor stadsverkeer of kortere afstanden.

Maar de Maxus eDeliver3 is ook een opvallend knappe verschijning. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning van de flanken accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design.

Wil je het eigentijds design in het echt zien?
Overtuig jezelf tijdens een testrit

 

Kies je koetswerkkleur:
 • Warm White
 • Grey Metal
 • Black Metal
Warm White

Functionaliteit

Welkom in de ruimte.

Kies je lengte

De Maxus eDeliver3 is verkrijgbaar in twee lengtes.

De laadruimte van de compacte versie is 218 cm lang en heeft een laadvolume van 4,8 m3.
De lange versie biedt je een laadruimte met een lengte van 277 cm en een laadvolume van 6,3 m3.

Kies je laadgewicht

Voor maximale wendbaarheid in de stad kies je de compacte versie. Heb je doorgaans wat meer ruimte nodig, dan ga je voor de langere uitvoering, die je tot 935 kg bruto laadvermogen biedt – ongezien in deze klasse.

Afgewerkte laadruimte

Ingenieus detail: de laadruimte van de Maxus eDeliver3 is perfect afgestemd op het standaardformaat van europaletten. Bovendien zijn de vloer en de wanden van de laadruimte degelijk afgewerkt.

 

 • Antislip rubberen vloerbekleding in de laadruimte
 • Dubbele achterdeuren openen 180°
 • Volledig afwerkte zijwanden
 • Laadruimte afgestemd op europaletten
 • Achterdeuren in verschillende breedte om laden en lossen nog gemakkelijker te maken
eDeliver laadruimte
eDELIVER 3 laadruimte
eDeliver laadruimte
Bestand
Icon laadvermogen

tot 935 kg
laadvermogen

Bestand
Icon trekvermogen

Tot 1030 kg*
trekvermogen
*met geremde aanhanger

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 09 0

Tot 6,3 m³
laadvolume

Interieur

Uitgekiend ergonomisch. Ruim en comfortabel.

eDELIVER 3 dashboard
eDELIVER 3 zetels

 

Ergonomie en comfort

De Maxus eDeliver3 munt uit in ergonomie. De ruime, ergonomisch gevormde en verstelbare zetels geven je alle steun en comfort. Het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen zorgen ervoor dat al je aandacht naar de weg kan gaan.

 

Een slimme en doordachte werkplek.

Het aantrekkelijke instrumentenpaneel van de eDeliver3 geeft je in één oogopslag alle info die je nodig hebt. Bovenop het infotainmentsysteem krijgt de eDeliver3 ook standaard een hoogwaardige achteruitrijcamera mee, waarmee je je bedrijfsvoertuig kinderlijk eenvoudig in de krapste parkeerruimtes manoeuvreert.  

 

Automatisch elektrisch

Met de Maxus eDeliver3 is elektrisch rijden fijn en comfortabel. De handige knop voor de automaat laat zich vlot en intuïtief bedienen. En dankzij de fluisterstille elektromotor is het aangenaam stil aan boord.

 

Complete uitrusting

Het interieur van de Maxus eDeliver3 valt op door de verzorgde afwerking en de complete standaarduitrusting. Automatische airconditioning, stroomvoorziening, usb-aansluiting, radiobediening aan het stuur: de eDeliver3 heeft het allemaal.

Ombouw

MAXuse - Conversies

De optimale oplossing om jouw zakelijke activiteiten succesvol uit te voeren? Maak je geen zorgen. Bij Maxus begrijpen we dat elk beroep unieke eisen stelt aan bedrijfsvoertuigen. Daarom hebben we, dankzij de waardevolle inzichten en expertise van onze jarenlange LCV-ombouwingen, MAXuse Conversies gecreëerd om jouw job makkelijker en aangenamer te maken.

Ontdek meer over MAXuse conversies

Maxus eDeliver9 - EcoVan kast

Technologie

100% kracht. 0% uitstoot. En dat tot 371 km lang in stadsverkeer.

Sterke elektrische motor

De Maxus eDeliver3 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 118 kW (160 pk) en een koppel van 225 Nm. Daarmee zorgt de eDeliver3 voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen. De eDeliver3 heeft geen moeite met een hellingshoek tot 20% (lange versie) of zelfs 25% (compacte versie).

De topsnelheid is begrensd op 120 km/u.

 

Bestand
Icon engine

Motor
118 kW (160 pk)
225 Nm

Vooruitstrevende technologie

De eDeliver3 is uitgerust met de nieuwste Lithium Iron-Fosfaat batterij, die vrijwel onbeperkt oplaadbaar is. Maxus geeft je maar liefst acht jaar waarborg op de batterij.

De Maxus eDeliver3 geeft je een autonomie tot maar liefst 371 km volgens de WLTP-stadscyclus.

 

Bestand
Icon capacity

Batterij capaciteit
50 kWh

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

Tot 371 km
actieradius
(WLTP)


Laad je batterij voor 80% op in 45 minuten.

Via een DC-snellader is je batterij al na drie kwartier voor 80% opgeladen. Met een standaard 11 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden tot 5,7 uur. De eDeliver3 is standaard uitgerust met een laadkabel die compatibel is met een wallbox.

 

AC opladen (wisselspanning)

De laadpoorten van de Maxus eDeliver3 bevinden zich vooraan, achter het klepje met het Maxus-logo. Bij langzaam opladen met een wallbox en de geïntegreerde oplader van 11 kW, duurt het laden niet langer dan 5,7 uur voor de batterij van 50 kWh.

 

DC opladen (gelijkspanning)

Met een snellader duurt het snelladen tot 80% van de totale capaciteit slechts 45 minuten. De gloednieuwe Lithium Iron-Fosfaat batterij bevat geen kobalt en is daarbovenop minder temperatuurafhankelijk.

 

Recuperatief remmen

De eDeliver3 is uitgerust met twee rijmodi (normaal of eco) en drie modi voor energierecuperatie (licht, medium of sterk). Je kiest dus zelf hoe zuinig je wil rijden en hoeveel energie je bij het remmen wil recupereren.

 

Je eigen laadsysteem

Met een eDeliver3 wordt een eigen Eneco eMobility laadsysteem interessant. Ontdek hier de laadoplossingen. 

Laadoplossingen

Bestand
Icon uitstoot

45 min
snel opladen
in DC (0 tot 80%)

Bestand
Icon electric

tot 5,7 u
opladen in AC

Vragen? Wij helpen je graag verder!

 Stel ons jouw vraag      Vraag een offerte

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De Maxus eDeliver3 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, ABS en andere systemen die jezelf, je passagiers en de andere weggebruikers beschermen.

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP (Electronic Stability Program) bewaakt en regelt de stabiliteit van je eDeliver3 bij uitwijkmanoeuvres, moeilijke bochten of een verraderlijk wegdek.

Remkrachtondersteuning (ABS)

Bij een noodstop zorgt ABS ervoor dat je wielen tijdens het remmen niet gaan blokkeren. Zo kan je bij bruusk remmen nog steeds stuurmanoeuvres uitvoeren om een obstakel te ontwijken.

Remkrachtverdeling (EBD)

EBD (Electronic Brakeforce Distribution) zorgt voor de juiste remkracht en verdeling over de verschillende assen, ook in noodsituaties, afhankelijk van het gewicht van de lading in de laadruimte.

Remassistentie (BAS)

Het Brake Assist System verhoogt de remkracht in noodgevallen, zodat je eDeliver3 sneller stilstaat.

Voorbereid op het onvoorziene

De sterke kooiconstructie van de Maxus eDeliver3 is opgebouwd uit hoogwaardig staal en aluminium. De constructie absorbeert de kracht die vrijkomt bij een aanrijding en gaat vervorming tegen. Bovendien werd de eDeliver3 van meet af aan ontworpen als een 100% elektrisch voertuig. Daardoor kon de batterij veilig worden ingewerkt in het chassis. Airbags voor de bestuurder en de passagier vervolledigen het passieve veiligheidspakket.

Overtuig jezelf tijdens een testrit

Accessoires

Maak je Maxus uniek. 

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind je terug in onze eDeliver3 brochure.

***

Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01/05/2024 tot en met 31/05/2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be