eUNIQ6

Vanaf
€ 33.050
excl. BTW
Vanaf
€ 39.991
incl. BTW

754L

koffervolume

Rijkelijke

standaarduitrusting

5 jaar

fabrieksgarantie *

Maxus eUNIQ6 Zilver vooraanzicht2
Maxus eUNIQ6 Zilver vooraanzicht2

Overzicht

More space. More Maxus. New eUNIQ6.

De nieuwe eUNIQ6 is de eerste 100% elektrische SUV van Maxus. Hij is ontworpen om zowel zakelijk als privé de ideale partner te zijn. Een elektrische SUV waarbij geen compromis gemaakt moet worden tussen de trouwe viervoeter of de kinderwagen, dat is de nieuwe eUNIQ6 met een koffervolume van maar liefst 754 liter. Trek in het weekend op avontuur en laat niets of niemand achter! In de week valt deze bedrijfswagen op zakelijk vlak niet uit de boot, met zijn statig interieur en stijlvol front met subtiel gevormde dagrijlichten. De met leder beklede zetels en een panoramisch schuifdak maken deel uit van de royale standaarduitrusting.

Maxus eUNIQ6 Zilver zijaanzicht2
Maxus eUNIQ6 Zilver zijaanzicht2

Design

Functie en vorm. Hand in hand.

De nieuwe eUNIQ6 springt in het oog met zijn sierlijke maar imponerende dagrijverlichting, verborgen LED-koplampen en doorlopende LED-lichtbalk achteraan. De chrome raamomlijsting loopt naadloos over in de geïntegreerde dakrails, wat het geheel een solide en coherente uitstraling geeft.  Een slanke vormgeving, garant voor een immens volume.

De nieuwe eUNIQ6 laat je de wereld ontdekken. Aan jou de keuze in welke kleur.

Coral Red

Maxus eUNIQ6 Rood schuin vooraanzicht transparant
Maxus eUNIQ6 Zilver kofferruimte
Maxus eUNIQ6 Zilver kofferruimte

Functionaliteit

Ontworpen voor jou.

Het is een Maxus, dus het is groots! Een koffer van 754 liter met alle stoelen rechtopstaand, opbergruimte onder het 10.4” liggend infotainment scherm, en extra opbergruimte onder de laadvloer zijn maar een paar van de handige features die de nieuwe eUNIQ6 te bieden heeft. Ook op de 2e zetelrij is het riant vertoeven. Het ontbreken van een middentunnel maakt het aangenaam reizen voor de middelste passagier en beenruimte zal nooit tekortschieten dankzij zijn wielbasis van 2760 mm.

Maxus eUNIQ6 Zilver cockpitview passagierskantMaxus eUNIQ6 Zilver cockpitview passagierskant

Interieur

Gezellig en ergonomisch.

De nieuwe eUNIQ6 is uitgerust met een 12.3” digitaal cluster en een 10.4” touchscreen. Om de belangrijkste functies intuïtief en veilig te laten verlopen zijn er eveneens fysieke toetsen voorzien.

Maxus eUNIQ6 Zilver camera
Maxus eUNIQ6 Zilver camera

Zichtbaarheid rondom.

De camera met 360° zichtbaarheid en parkeersensoren rondom het voertuig maken manoeuvres in de stad kinderspel.

Maxus eUNIQ6 Zilver cockpitview bestuurderskant
Maxus eUNIQ6 Zilver cockpitview bestuurderskant

Comfort.

De verwarmde zetels vooraan zijn volledig elektrisch instelbaar.

De lederen zetelbekleding zorgt verder voor een hoogwaardige afwerking van het interieur.

Maxus eUNIQ6 Zilver achterzetels
Maxus eUNIQ6 Zilver achterzetels

Lichtinval.

Een panoramisch schuifdak zorgt overdag voor een ruimtegevoel. In de nacht zorgt de sfeerverlichting met 64 kleuren voor een streepje licht.

Maxus eUNIQ6 Zilver schuin vooraanzicht
Maxus eUNIQ6 Zilver schuin vooraanzicht

Technologie

Sterke elektromotor.

De Maxus eUNIQ6 is uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 130 kW (177 pk) en een koppel van 310 Nm. Daarmee biedt de eUNIQ6 een uitermate vlot rijgedrag.

Maxus eUNIQ6 Zilver oplaadpoort
Maxus eUNIQ6 Zilver oplaadpoort

Elektrisch laden.

’S avonds ingeplugd? ’s Morgens weer opgeladen. De nieuwe eUNIQ6 is volledig opgeladen in 12 uur via een éénfasige Wallbox.

Daarnaast is de elektrische SUV uitgerust met de mogelijkheid om snel te laden (DC). Na ruim een halfuur is alweer tot 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

Krachtige batterij.

De eUNIQ6 is uitgerust met een performante 70 kWh batterij, goed voor een rijbereik tot 354 km WLTP, of zelfs tot 452 km in stedelijk gebruik. Maxus geeft je bovendien maar liefst acht jaar waarborg op de batterij.

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

Maxus eUNIQ6  adaptive cruise control
Maxus eUNIQ6  adaptive cruise control

Heb je interesse in de nieuwe eUNIQ6?

Je kan de 100% elektrische eUNIQ6 ontdekken in onze showrooms en een offerte op maat ontvangen. In tussentijd kan je ook alle details terugvinden in de brochure.