MIFA9

Vanaf
€ 57.678
excl. BTW
Vanaf
€ 69.790
incl. BTW

Tot 440 km

rijbereik (WLTP) **

7 luxueuze

zitplaatsen

5 jaar

fabrieksgarantie *

Maxus MIFA9 Wit schuin achteraanzicht
Maxus MIFA9 Wit schuin achteraanzicht

Overzicht

Toppunt van comfort.

Vertoef in luxueuze sferen in de MIFA9, een 100% elektrische MPV met een rijbereik tot 440 km, en zelfs tot 595 km volgens de WLTP-stadscyclus. Ongezien comfort voor jou en 6 passagiers, dankzij de tot-in-de-puntjes afgewerkte uitrusting en toonaangevende functies om de inzittende alle gemoedsrust te bieden.

De stilte van elektrisch rijden gaat hand in hand met de filosofie van de MIFA9. Het gebrek aan trillingen van een verbrandingsmotor en de standaard aanwezige relax fauteuils met massage functie(1), tillen het begrip rust tot een ongezien niveau. Jouw business trips werden nog nooit zo uitnodigend.

(1) Standaard op rij 2 op de Premium uitvoering.

Maxus MIFA9 Wit head banner
Maxus MIFA9 Wit head banner

Design

Hoogwaardig ontwerp. Met een hedendaagse toets.

De Maxus MIFA9 straalt een extravagante finesse uit en springt tegelijkertijd in het oog met zijn gewaagd vormgegeven lichtunits.

Drie afwerkingsniveaus zorgen ervoor dat aan ieders noden beantwoord wordt, van grote actieve gezinnen tot luxueus transport van personen, kies steeds de MIFA9 die bij jou past.

Pearl White

Maxus MIFA9 Wit zijaanzicht schuifdeur1
Maxus MIFA9 Wit zijaanzicht schuifdeur1

Functionaliteit

Back to business.

Elke MIFA9 biedt de mogelijkheid om eenvoudig de interieurruimte op de gewenste temperatuur te brengen met behulp van de standaard aanwezige warmtepomp. Spaar kostbare tijd en win rijbereik bij winterse omstandigheden.

Deze bedrijfswagen maakt je het leven gemakkelijk op alle mogelijke vlakken. Elektrische schuifdeuren en een kofferklep met handenvrije opening, een schuifdak vooraan en achteraan, en een 12.3” aanraakscherm zijn nog maar een greep uit de royale uitrusting.

Buitenspiegels met geheugenfunctie en een achteruitrijspiegel met geïntegreerde camera zorgen bovendien voor een optimale visibiliteit.

Maxus MIFA9  volledige cockpit view
Maxus MIFA9  volledige cockpit view
Maxus MIFA9 Wit opladen
Maxus MIFA9 Wit opladen

Krachtige batterij.

De MIFA9 is uitgerust met een performante 90 kWh batterij, goed voor een rijbereik tot 440 km WLTP, of zelfs tot 595 km in stedelijk gebruik. Maxus geeft je bovendien maar liefst acht jaar waarborg op de batterij.

 • BATTERIJ CAPACITEIT | 90 KWH

 • TOT 440 KM ACTIERADIUS (WLTP)

Technologie

Elektrisch laden.

Met de standaard 11kW AC-lader aan een doorsnee wallbox duurt een volledige laadcyclus slechts 8,5 uur.

Daarnaast heeft de Maxus MIFA9 standaard een DC-snellaad mogelijkheid. Daarmee laad je in amper 10 minuten al 100 km extra rijbereik. Na een half uurtje is alweer tot 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

Na het laden kan de laadkabel gemakkelijk weer opgeborgen worden in de extra laadruimte onder de motorkap.

 • AC - OPLADEN  | 11 KW DRIE FASEN - VAN 5-100% IN 8,5 UUR

 • DC - SNELLADEN  | 20-80% IN +/- 30 MINUTEN

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De elektrische bestelwagen van Maxus is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, ABS en andere systemen die jezelf, je passagiers en de andere weggebruikers beschermen.

Maxus MIFA9 Wit achteraanzicht
Maxus MIFA9 Wit achteraanzicht

Waarschuwing aanrijding vooraan en achteraan (FCW & RCW).

FCW monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is. Daarnaast geeft het RCW systeem (Rear Collision Warning) je een waarschuwing wanneer een aanrijding achteraan dreigt te gebeuren.

Maxus MIFA9 Wit vooraanzicht
Maxus MIFA9 Wit vooraanzicht

High Beam Assist (HBA).

HBA verandert met behulp van een sensor automatisch van grootlichten naar dimlichten wanneer er een ander voertuig aankomt. Deze functie maakt 's nachts rijden een stuk minder stressvol. Het lokaliseert voor-en tegenliggers en voorkomt dat deze verblind worden.

Maxus Deliver9  airbags
Maxus Deliver9  airbags

Veelvoud aan airbags.

De MIFA9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder en de passagier vooraan, twee zijdelingse airbags vooraan en gordijnairbags over heel het interieur.

En nog een tal van andere rijhulpsystemen.

Maxus MIFA9  infotainmentscherm3
Maxus MIFA9  infotainmentscherm3

Heb je interesse in de MIFA9?

Je kan de MIFA9 ontdekken in onze showrooms en een offerte op maat ontvangen. In tussentijd kan je ook alle details terugvinden in de brochure.

* bumper to bumper en max. 100.000 km

** WLTP gecombineerd

*** Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01-07-2024 tot en met 31-07-2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be