T90 EV

Combineer werk en plezier

  • 100% elektrisch
  • Tot 1000 kg laadvermogen
  • 5 jaar garantie*

(*bumper to bumper en max. 100.000 km)

Maxus Lease vanaf € 779 / maand*** excl. btw - in Operationele Leasing i
Prijsvoorbeeld langetermijnverhuur voor een T90 EV 89kWh Elite met de vermelde opties, packs en diensten op 18/05/2024, voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Gemiddeld verbruik: 24,5 kWh/100 km (WLTP), CO2: 0 g/km (onder voorbehoud - WLTP), catalogusprijs: 54.998,00 EUR excl. BTW

Overzicht

Opvallend ontwerp. Uitermate functioneel. En 100% elektrisch.

Ga de toekomst tegemoet met de eerste 100% elektrische pick-up in Europa. De Maxus T90 EV biedt alle functionaliteit van een traditionele pick-up, met daarbovenop een uitgesproken comfort en aangename stilte tijdens het rijden.

Design

Opvallend ontwerp. Zonder compromissen.

De Maxus T90 EV combineert een in het oog springend ontwerp met traditionele details. Een prominent aanwezig radiatorrooster geeft de wagen een agressieve look, waarmee hij meteen de aandacht naar zich toe trekt. De dynamische wielkasten en uitgesproken lichtpartij achteraan beamen zijn robuust karakter.

Kies je koetswerkkleur:
  • White
  • Grey
  • Black
  • Blue
White

Functionaliteit

Comfort en gemak van elektrisch rijden

Ga op pad met 5 personen in de nieuwe Maxus T90 EV. De Dubbele Cabine garandeert steeds het optimale evenwicht tussen ruimte in het interieur en de eenvoudig bereikbare laadbak.

Ervaar het comfort en gemak van elektrisch rijden, zonder in te boeten op ruimte en toegankelijkheid. Transporteer materiaal tot 1485 mm lang of 1510 mm breed in de laadruimte. De standaard aanwezige coating verhindert daarnaast het heen en weer schuiven van je materiaal. Met een nuttig laadvermogen van 925 kg ben je bovendien zeker dat niets moet achterblijven.

De standaard aanwezige opstaptreden en handgrepen in de A-stijl maken een gemakkelijke instap mogelijk.

 

Bestand
Icon laadvermogen

Tot 925 kg nuttig laadvermogen

Bestand
Icon trekvermogen

Tot 1000 kg trekvermogen*

  *Met geremde aanhanger

Interieur

Robuust. Met oog voor detail.

Maxus - T90 EV Interior

Ergonomie

De Maxus T90 EV biedt elektrische verstelbare zetels aan om eenvoudig de ideale zitpositie in te stellen. De simili-leder zetelbekleding zorgt er bovendien voor dat men zich met werkkleding na een lange dag geen zorgen hoeft te maken.

Comfort

Met de Maxus T90 EV is elektrisch rijden fijn en comfortabel. De handige knop voor de automaat laat zich vlot en intuïtief bedienen. En dankzij de fluisterstille elektromotor is het aangenaam stil aan boord.

Aansluitingen

De T90 EV biedt tal van aansluitingsmogelijkheden in het interieur. Zo beschikt hij over 2 USB poorten, een 12 V en een 220 V aansluiting.

Rijkelijke uitrusting

Het interieur van de Maxus T90 EV valt op door de verzorgde afwerking en de complete standaarduitrusting. Een 10,25" touchscreen met Apple en Android screening, hoogwaardige achteruitrijcamera: de T90 EV heeft het allemaal.

Ombouw

MAXuse - Conversies

De optimale oplossing om jouw zakelijke activiteiten succesvol uit te voeren? Maak je geen zorgen. Bij Maxus begrijpen we dat elk beroep unieke eisen stelt aan bedrijfsvoertuigen. Daarom hebben we, dankzij de waardevolle inzichten en expertise van onze jarenlange LCV-ombouwingen, MAXuse Conversies gecreëerd om jouw job makkelijker en aangenamer te maken.

Ontdek meer over onze MAXuse conversies
 

Maxus - eDeliver3 - Chassis Cabine - Kipper

Technologie

100% Elektrisch. 100% kracht.

Sterke elektrische motor

De Maxus T90 EV is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 130 kW (177 pk) en een koppel van 310 Nm. Daarmee zorgt de T90 EV voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen.

Bestand
Icon engine

Motor

 | 130 KW (177 PK)

 | 310 NM

Bestand
Icon uitstoot

CO2-Uitstoot

 | 0 GR/KM

Krachtige batterij

De T90 EV is uitgerust met de nieuwste Lithium Iron-Fosfaat batterij, die vrijwel onbeperkt oplaadbaar is. Maxus geeft je maar liefst acht jaar waarborg op de batterij.

De Maxus T90 EV geeft je een gecombineerd rijbereik tot maar liefst 330 km volgens de WLTP-cyclus.

Bestand
Icon capacity

Batterij capaciteit

 | 89 KWH

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

Tot 330 KM

Actieradius (WLTP)

Laden

Met de standaard 11kW AC-lader aan een doorsnee wallbox duurt een volledige laadcyclus slechts 9 uur.

Daarnaast heeft de Maxus T90 EV standaard een DC-snellaad mogelijkheid. Daarmee laad je in amper 10 minuten al 100 km extra rijbereik. Na 45 minuten is alweer 80% van de batterijcapaciteit beschikbaar.

 

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 04 0

AC - Opladen  | 11 KW drie fasen - Van 5-100% in 9 uur

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 04 0

DC - Snelladen  | 20-80% in +/- 45 minuten

 

Je eigen laadsysteem

Met een T90 EV wordt een eigen Eneco eMobility laadsysteem interessant. Ontdek hier de laadoplossingen. 

Laadoplossingen

Veiligheid

Veiligheid voorop.

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van de Maxus T90 EV, zodat je bij plots uitwijken, in moeilijke bochten of op een verraderlijk wegdek niet uit balans raakt. 

 

Roll movement intervention (RMI)

Dit systeem helpt om kantelneigingen te detecteren bij dynamische manoeuvres en bij snelle uitwijkmanoeuvres met hoge zijwaartse versnelling.

Veelvoud aan airbags

De Maxus T90 EV is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder en de passagier vooraan, twee zijdelingse airbags vooraan, twee zijdelingse airbags vooraan en gordijnairbags over heel de cabine.

 

Sterke kooiconstructie

De kooiconstructie van de T90 EV is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven de inzittenden maximaal beschermd.

 

***

Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01/05/2024 tot en met 31/05/2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be