Deliver9

Vanaf
€ 36.990
excl. BTW
Vanaf
€ 44.758
incl. BTW

FWD en RWD

versies beschikbaar

Modernste

rijhulpsystemen

3 jaar

fabrieksgarantie *

Maxus eDeliver9 PV Wit geparkeerd voor gebouw
Maxus eDeliver9 PV Wit geparkeerd voor gebouw

Overzicht

Maximale ruimte. Maximale luxe.

Ruimte voor de lichte vracht en luxe voor de bestuurder. Dat zijn de grote troeven van de Maxus Deliver9. De ergonomie, het zitcomfort en de afwerking staan op een hoog niveau. Wie op weg is met deze bestelwagen ervaart hetzelfde comfort als in een ruime personenwagen.

Maar ook in praktisch opzicht scoort de Deliver9 sterk. Met een laadruimte van maar liefst 11,5 m³ en een maximaal laadvermogen tot 1.240 kg biedt de Deliver9 ruimte te over. En dankzij de grote schuifdeur kan je vlot en veilig laden en lossen.

Design

Maxus Deliver9 PV Wit industriële omgeving
Maxus Deliver9 PV Wit industriële omgeving

Kies je uitvoering.

De Maxus Deliver9 is verkrijgbaar in twee uitrustingsniveaus: Base en Luxury.

Op de Base is ook een optioneel Comfort Pack beschikbaar.

De bijzonder compleet uitgeruste Luxury herken je aan de aluminium velgen, de mistlichten vooraan, de LED-koplampen en de LED-achterlichten.

Wil je deze moderne bestelwagen in het echt zien?

Maxus Deliver9  chauffeurscabine
Maxus Deliver9  chauffeurscabine

Het nieuwe gezicht van praktische luxe.

Met zijn karaktervolle design heeft de Maxus Deliver9 een opvallend sterke uitstraling. Zijn kenmerkende grille, koplampunits en voorbumper accentueren de indruk van snelheid en kracht.

De belijning van de flanken en de achterkant beklemtonen de aanzienlijke ruimte die de Deliver9 biedt. Eigentijdse details geven een voorsmaakje van de luxe die in het interieur te vinden is.

Maxus Deliver9 PV Wit schuifdeur open industriele omgeving
Maxus Deliver9 PV Wit schuifdeur open industriele omgeving

Functionaliteit

Welkom in de ruimte.

De Maxus Deliver9 biedt je een extra toegankelijke laadruimte van maar liefst 11,5m³ en een maximaal laadvermogen tot 1.240 kg. Dankzij de grote schuifdeur kan je vlot laden en lossen, ook op krappe plaatsen. Erg handig zijn ook de achterdeuren, die standaard tot 236 graden opengaan.

 • Antislip rubberen vloerbekleding in de laadruimte

 • Beschermingspanelen aan de zijkant tot op halve hoogte

 • Tot 1.240 kg laadvermogen

 • Achterdeuren gaan tot 236° open

 • Kleine draaicirkel van 13,3 m

Afgewerkte laadruimte

De laadruimte van de Deliver9 is degelijk afgewerkt. De vloer heeft een volledig met antislipmateriaal beklede vloer en de wanden zijn standaard afgewerkt tot op halve hoogte.

Maxus eDeliver9 Wit cockpit view passagierskant
Maxus eDeliver9 Wit cockpit view passagierskant

Interieur

Enorm comfortabel. Verrassend luxueus.

De Deliver9 bestelwagen biedt het zitcomfort van een ruime, luxueuze personenwagen. Drie zitplaatsen met ruime, perfect gevormde zetels en in de hoogte verstelbare gordels bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De zetel van de bestuurder is uitgebreid afstelbaar en beschikt over een regelbare armsteun.

 

Maxus eDeliver9 Wit cockpit view2Maxus eDeliver9 Wit cockpit view2

Fraaie afwerking.

Het interieur van deze bestelwagen voor lichte vracht valt op door de bijzonder verzorgde afwerking, ook in de Base-versie. In de Luxury-uitvoering is de luxueuze hoogglans carbon-look van het dashboard een echte blikvanger.

Uitgekiend ergonomisch.

Met het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen is de ergonomie van de Maxus Deliver9 van een hoog niveau. De vormgeving en afwerking van het dashboard versterkt het luxegevoel aan boord. En met Apple Carplay en Android mirroring is de connectiviteit helemaal up-to-date.

Complete connectiviteit.

Centraal in het fraai afgewerkte dashboard van de Luxury-uitvoering bevindt zich een 10 inch aanraakscherm, gekoppeld aan een achteruitrijcamera, Apple Carplay en Android mirroring.

Maxus eDeliver9 CC Wit rijdend op straat
Maxus eDeliver9 CC Wit rijdend op straat

Ombouw

MAXuse - conversies.

Op zoek naar de beste oplossing om jouw werk succesvol uit te voeren? Geen zorgen. Bij Maxus begrijpen we dat elk beroep unieke eisen stelt aan bedrijfswagens. Daarom hebben we, dankzij de waardevolle inzichten en expertise van onze jarenlange LCV-ombouwingen, MAXuse Conversies gecreëerd om jouw job makkelijker en aangenamer te maken.

Technisch vernuft, voor kracht en zuinigheid.

Maxus Deliver9  versnellingspook
Maxus Deliver9  versnellingspook
Maxus Deliver9  dichtheidssensor
Maxus Deliver9  dichtheidssensor

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De Maxus Deliver9 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, AEBS en tal van andere systemen die jezelf, je passagiers en de andere weggebruikers beschermen. Bovendien biedt de Deliver9 je een passieve veiligheid op hoog niveau, met een sterke kooiconstructie en talrijke airbags.

Maxus Deliver9  espMaxus Deliver9  esp

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP).

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van de Maxus Deliver9, zodat je bij plots uitwijken, in moeilijke bochten of op een verraderlijk wegdek niet uit balans raakt.

Maxus Deliver9  fcwMaxus Deliver9  fcw

Waarschuwing frontale aanrijding (FCW).

FCW monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal wanneer de remafstand niet langer veilig is.

Maxus eDeliver9  airbagsMaxus eDeliver9  airbags

Zes airbags.

De Deliver9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder, een dubbele airbag voor de passagiers, twee zijdelingse airbags en twee gordijnairbags.

Maxus Deliver9  kooibouwMaxus Deliver9  kooibouw

Sterke kooiconstructie.

De kooiconstructie van de Deliver9 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven de inzittenden maximaal beschermd.

Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem5Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem5

Automatisch noodrem­systeem (AEBS).

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op je weg, deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen.

Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem4Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem4

Rijstrook­assistentie (LDW).

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder je richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal.

Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem2Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem2

Assistentie bij rijstrookverandering (LCA).

Als je van rijstrook wil veranderen terwijl een ander voertuig snel nadert en zich al binnen een afstand van 70 meter bevindt, waarschuwt LCA je met een geluidssignaal en een lichtsignaal in je buitenspiegel.

Maxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteemMaxus eDeliver7 Wit veiligheidssysteem

Dodehoekdetectie (BSD).

BSD detecteert voertuigen in de blinde hoek en waarschuwt je met een lichtsignaal in je buitenspiegel.

Maxus eDeliver9 Wit laadruimte open
Maxus eDeliver9 Wit laadruimte open

Accessoires

Maak je Maxus uniek.

De ene job is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bedrijfswagen.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.

De belangrijkste standaarduitrustingen en onze aantrekkelijke prijzen vind je terug in onze Deliver9-brochure.

Heb je interesse in de Deliver9?

Je kan de Deliver9 ontdekken in onze showrooms en een offerte op maat ontvangen. In tussentijd kan je ook alle details terugvinden in de brochure.

* bumper tot bumper en max. 160.000 km

*** Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01-07-2024 tot en met 31-07-2024. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.
De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage.                                                                                                          
Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.
Verantwoordelijke uitgever: Maxus – Maxomotive BE NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich, BTW: BE430.801.744, www.maxusmotors.be, info@maxusmotors.be