MAXuse - Conversies

Uw Maxus, use to the MAX.

Maxus biedt, als specialist elektrische voertuigen, de optimale oplossing om uw zakelijke activiteiten succesvol uit te voeren, zowel binnen als buiten de stad. De kern van het modellengamma wordt gevormd door de lichte bedrijfsvoertuigen eDeliver3 en eDeliver9, beschikbaar in zowel bestelwagen- als chassisvarianten

MAXuse op jouw beroepsactiviteit ontworpen

Bij Maxus begrijpen we dat elk beroep unieke eisen stelt aan bedrijfsvoertuigen. Daarom hebben we MAXuse Conversies gecreëerd, een veelzijdig gamma van gestandaardiseerde ombouwen op Maxus voertuigen. 
Deze oplossingen zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften en uitdagingen in diverse beroepssectoren. Wat MAXuse echt onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en functionaliteit, onderbouwd door de waardevolle inzichten en expertise van onze jarenlange LCV-ombouwervaring.

Kipper, open laadbak of liever een meubelkast?

Het gamma van MAXuse Conversies is veelzijdig en biedt oplossingen voor talloze professionele toepassingen. Of je nu een open laadbak, een meubelkast, een kipper met materiaalkoffer, een gesloten kast met rolluiken, mindervalidenvervoer, of zelfs een minibus (8+1) nodig heeft, wij hebben het. We begrijpen dat elke beroepsactiviteit uniek is, en als je een specifieke configuratie nodig heeft die niet direct beschikbaar is, staat jouw Maxus verdeler altijd voor jou klaar om een op maat gemaakte oplossing te creëren. Jouw behoeften zijn onze prioriteit, en we zijn er om aan al jouw wensen te voldoen.

Een kant-en-klare MAXuse? Da's voordelig!

Maxus eDeliver9 CC Wit  achteraanzicht
Maxus eDeliver9 CC Wit  achteraanzicht

Efficiënt

  • Dankzij standaard beschikbare MAXuse voertuigen volstaat één bezoek aan jouw ervaren Maxus-verdeler. Hij begrijpt meteen jouw noden en maakt een gepast voorstel.

  • Eén factuur: duidelijke financiering en positieve impact op de restwaarde van jouw voertuig

Maxus eDeliver3 CC Wit kipper zijaanzicht
Maxus eDeliver3 CC Wit kipper zijaanzicht

Gemakkelijk

  • Geniet van een vlekkeloze service: jouw Maxus verdeler biedt alle diensten in-house. 

  • Van bestelling tot levering tot onderhoud: voor alles kan je op éénzelfde adres terecht

Maxus eDeliver9 PV-DC Wit schuin achteraanzicht
Maxus eDeliver9 PV-DC Wit schuin achteraanzicht

Garantie

  • 3 jaar garantie op de conversies

  • 5 jaar Maxus fabrieksgarantie met Europese mobiliteitsondersteuning

  • 8 jaar batterijgarantie. Deze langdurige zekerheid maakt het mogelijk uw investering op langere termijn te spreiden.

Maxus biedt je een gamma ombouwmogelijkheden met een vlekkeloze service, efficiënte tewerkstelling en langdurige zekerheid om jouw investering op langere termijn te spreiden. Voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw specifieke beroepsactiviteit, staat jouw Maxus verdeler paraat om je verder te helpen. Download onze brochure en ontdek meer over MAXuse conversies.