Operatio­nele leasing

Operationele leasing

Waarom kiezen voor operationele leasing?

Kiezen voor operationele leasing, dat is kiezen voor gemoedsrust, dankzij: een vaste maandelijkse huurprijs zonder voorschot, inclusief een volledig dienstenpakket en één aanspreekpunt voor al jouw vragen.

Hoe werkt het?

Je configureert het voertuig naar jouw persoonlijke behoeften en budget. Vervolgens kies je een jaarlijks aantal kilometers en een looptijd, afgestemd op jouw rijgewoonten. Wij onderhandelen de bestelling en regelen het papierwerk rond de inschrijving en de verzekeringen**. Daarnaast zorgen we voor eventuele herstellingen en ontfermen we ons ook over de pechverhelping in Europa. Kortom, wij beheren alle diensten omtrent het gebruik van het voertuig voor jou.

Kies voor een zorgeloze mobiliteitsoplossing

  • Een gepersonaliseerde auto: U bepaalt het model, de motorisatie en de opties.

  • Vaste maandelijkse huurprijs: Dankzij onze formule buiten balans kunt u uw kredietlijnen gebruiken voor andere projecten, wat positief is voor uw solvabiliteitsratio. Uw wagen is steeds in perfecte staat.

  • Zomerbanden: U heeft recht op een onbeperkt aantal zomerbanden gedurende de hele duur van het contract. Winterbanden kunnen toegevoegd worden aan het contract.

  • Europese pechverhelping: U geniet een herstelling- en takeldienst, 24u/24 en 7d/7.

  • Vervangwagen: Een vervangwagen in geval van immobilisatie langer dan 24 uur.

  • Verzekeringen**: U gaat goed verzekerd de baan op.

  • Tenlasteneming van schade en diefstal: U rijdt zonder zorgen.

  • Myleez app: U kunt op elk moment informatie over uw voertuig en uw contract opvragen op uw smartphone.

DISCLAIMER MAXUS

Maxus Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Maxus, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Actie geldig van 01/03/2024 tot en met 31/03/2024. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van jouw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing. De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage. De maandelijkse huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijvingen en interesten, Europese pechverhelping, een vervangwagen na 24 uur immobilisatie, dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium NV van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen) met een eigen risico ten laste van de huurder (forfaitair bedrag) voor schade, totaal verlies of diefstal van de wagen, en verzekeringen* (BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering).

Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: winterbanden, brandstof en verkeersboetes, btw. De CO2-waarden zijn eveneens indicatief en afhankelijk van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens. Aan het einde van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

**De BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering zijn in de leaseprijs inbegrepen wanneer ze via Arval Belgium NV als nevenverzekeringstussenpersoon worden afgesloten. Je kan deze verzekeringen echter ook afsluiten bij een verzekeraar naar keuze. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel. De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en van de gekozen configuratie.

Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie in dit document. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden voertuigen.